Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Брифінг Наталії Остапченко щодо ситуації по коронавірусу в Житомирській області. ВІДЕО

28 Квітня 2020 • 12:12

Кіл-сть переглядів: 244

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 354 осіб. За добу нові випадки виявили у м.Житомирі (жінка, 41 рік та хлопчик, 13 років) та у м.Бердичеві (жінка, 51 рік).

 

Про це йшлося сьогодні, 28 квітня, на брифінгу заступниці голови ОДА Наталії Остапченко за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

“Дякую всім, хто дотримується карантинних норм. Розумію, що у кожного є величезне бажання повернутися до нормального життя. Проте якщо ми й надалі продовжимо виконувати всі рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України ми зможемо подолати цю хворобу без особливих втрат”, – сказала Наталія Остапченко.

Також заступниця голови ОДА привітала із професійним святом працівників швидкої допомоги:

«Це люди, до яких ми звертаємося, коли нам погано. Це люди, які першими приходять на допомогу. Це люди у білих халатах, проте робота у них найтяжча. Вони стоять на “передовій” та рятують життя. Слова щирої подяки всім працівникам швидкої допомоги за щоденну працю!».

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що в області на COVID-19 вже захворіло 74 медичних працівника, які контактували з хворими. Стан всіх задовільний. Шестеро перебувають на стаціонарному лікуванні. Крім того, у стаціонарі проходять лікування троє дітей, стан яких задовільний. Серед хворих на коронавірус, що проходять стаціонарне лікування, 6 важких, двоє з яких підключено до апарату штучної вентиляції легень. 19 жителів області вже одужали від коронавірусної інфекції.

 

Нагадуємо, що керівництво Житомирської ОДА щодня у форматі онлайн-брифінгу повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

 

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.

 

 

Версія для друку