Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Брифінг Віталія Бунечка щодо розповсюдження коронавірусу в Житомирській області. ВІДЕО

13 Квітня 2020 • 12:07

Кіл-сть переглядів: 312

Станом на 10.30 у Житомирській області зареєстровано 95 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. За минулу добу було проведено 34 тести, позитивним виявився лише один зразок.

 

Про це йшлося сьогодні, 13 квітня, на брифінгу голови ОДА Віталія Бунечка та начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика щодо ситуації з коронавірусом на Житомирщині.

 

“Дякую всім за дотримання норм карантину. Закликаю всіх святкувати релігійні свята вдома, у колі рідних та близьких,” — сказав Віталій Бунечко.

 

Також голова ОДА поінформував, що із 95 пацієнтів із COVID-19 лише 3 важкі, інші – контрольовані та проходять необхідне лікування.

 

“Серед захворівших є діти, проте їх стан задовільний, вони проходять необхідне стаціонарне медикаментозне лікування, ” — додав начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

 

Зверніть увагу! Керівництво Житомирської ОДА щодня повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції у форматі онлайн-брифінгу. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

 

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.

 

Нагадуємо, що за даними Житомирського обласного лабораторного центру, станом на 9:00 13 квітня 2020 року в області підтверджені 94 випадки коронавірусної інфекції. Ще один випадок захворювання на COVID-19 підтвердженно станом на 10:30 у м. Бердичеві.

 

 

 

 

 

Версія для друку