Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Детінізація економіки, формування Перспективних планів громад та продовження медреформи – основні пріоритети для регіонів

18 Лютого 2020 • 18:05

Кіл-сть переглядів: 170

Саме на цих напрямках роботи в регіонах наголосив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час всеукраїнської селекторної наради сьогодні, 18 лютого.

 

Участь у нараді взяли голова ОДА Віталій Бунечко, перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко та заступники голови ОДА Наталія Остапченко та Віктор Градівський.

 

«Продовжуємо роботу над детінізацією ринку пального, боротьбу з незаконною торгівлею нафтопродуктами. Важливо донести бізнесу  і громаді на місцях, що це постійне явище. Нова реальність, до якої треба звикати. Працювати можна лише з документами, які дають дозвіл на здійснення відповідної діяльності», – сказав Олексій Гончарук.

 

Також Прем’єр-міністр наголосив на посиленню контролю за видобутком корисних копалин.

 

За його словами, Перспективні плани громад в кожній області вже мають бути сформовані зі 100% покриття територій та відповідно до нових вимог. Такі плани вже подали 16 областей, серед яких і Житомирщина.

 

Також Глава Уряду відмітив, що до старту медреформи для вторинної ланки медичних закладів залишився місяць. Тому всім варто концентрувати увагу на закладах охорони здоров’я, аби вони вчасно законтрактувалися з НСЗУ та відповідали їх вимогам.

 

Нагадаємо, що сьогодні в ОДА провели засідання членів робочої групи щодо посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції на території Житомирської області.

 

Версія для друку