Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Інформаційна підтримка бізнесу при пандемії COVID-19

02 Квітня 2020 • 17:33

Кіл-сть переглядів: 133

Підприємці мають можливість відстежувати ситуацію з переміщенням товарів, зміни у торгівлі та останні оновлення, що пов’язані з профілактичними заходами щодо протидії розповсюдженню COVID-19. На онлайн-платформі викладатимуть інформацію від центральних органів виконавчої влади та публічну інформацію від організацій, які сприяють розвитку бізнесу та торгівлі в Україні.

 

Так, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Офісом з просування експорту анонсує запуск онлайн-платформи для інформування підприємців-експортерів щодо оновлень, пов’язаних з профілактичними заходами для протидії розповсюдженню COVID-19.

 

Зокрема, на платформі міститься план дій для експортера в умовах карантину, оцінка бізнес-ризиків від пандемії COVID-19, посилання на сервіси для підприємців, інформація про запобігання поширенню вірусу, інструменти державної підтримки та освітні програми для бізнесу.

 

Окрім зазначених опцій, на платформі системно висвітлюватимуться новини щодо протидії COVID-19 у всьому світі. Таким чином, кожен підприємець знайде для себе важливу інформацію: кейси, ідеї, корисні сервіси і програми підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо експортних послуг.

 

Більше інформації за посиланням: https://epo.org.ua/covid19/

Версія для друку