Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На дітей області чекає новорічне свято під патронатом голови ОДА. АНОНС

24 Грудня 2019 • 11:43

Кіл-сть переглядів: 394

Під патронатом голови ОДА Віталія Бунечка пройде свято Нового року. Цього дня до Житомира приїде майже тисяча дітей з усіх районів Житомирської області.

 

26 грудня 2019 року о 10.30 год. у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги відбудеться свято Нового року під патронатом голови облдержадміністрації для дітей пільгових категорій.

 

Діти переглянуть прем’єру вистави «Фантастична Мері Попінс», яка розкриє захоплюючий  світ няні-чарівниці, героїні казкових повістей англійської дитячої письменниці Памели Треверс.

 

Крім справжньої казки на сцені на дітлахів ще чекатимуть цікаві святкові декорації для новорічних фото, а також солодкі подарунки для кожного юного глядача цього дня.

 

Відповідно до розпорядження голови ОДА Віталія Бунечка №478 у період зимових канікул 2019/20 навчального року для дітей області проведуть:

  • у всіх населених пунктах регіону концерти, обрядові вистави, театральні постановки, інші святкові дійства;
  • відвідування учнями театрів, кінотеатрів, музеїв, інших закладів культури і мистецтва;
  • екскурсії, туристичні поїздки.

 

Нагадаємо, що 19 грудня у Житомирській обласній філармонії ім. С.Ріхтера під патронатом голови ОДА Віталія Бунечка відбувся обласний захід для дітей пільгових категорій «Святий Миколай, до нас у гості завітай». Також у День Святого Миколая перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» та привітав дітей з початком новорічно-різдвяних свят.

 

Із детальним планом заходів новорічно-різдвяних свят можна ознайомитися ТУТ.

 

Версія для друку