Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Переможемо коронавірус разом: понад 25 тис. захисних костюмів передадуть для медиків Житомирщини

17 Квітня 2020 • 17:03

Кіл-сть переглядів: 206

Підприємці продовжують допомагати області в боротьбі з коронавірусом. Так, компанія українського підприємця Геннадія Буткевича передала першу партію захисних костюмів для медустанов Житомирської області. А це 5 тис. комплектів індивідуального захисту.

 

Найближчими днями до лікарень Житомирщини планують направити ще 20 тис. захисних костюмів, які виробляють на швейній фабриці у Новограді-Волинському. У травні також планують пошити та передати на потреби медиків не менше 20 тис. костюмів.

 

Нагадаємо, що швейна фабрика «LЕSYA only better» з початком пандемії в країні, пов’язаної з COVID-19, перепрофілювалася на виготовлення засобів захисту для медичних працівників. До цього підприємство спеціалізувалося на пошитті преміальних брюк для європейських брендів. Фабрику підтримали підприємці та допомогли закупити спеціальну тканину для костюмів.

 

За словами директора фабрики, реалізація такого проєкту стала можливою завдяки тому, що компанія BGV Group виступила замовником і спонсором. Перша партія була передплачена в 1,8 млн грн, і це замовлення вже доставлене. Тепер щотижня партіями по 7 тис. комплектів закриватимуть наступний контракт.

 

Варто відзначити, що продукція фабрики повністю сертифікована і відповідає всім нормативним вимогам.

 

Версія для друку