Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розбудовуємо громадянське суспільство разом – стань учасником круглого столу від офісу ОБСЄ

10 Вересня 2019 • 11:55

Кіл-сть переглядів: 108

Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні спільно з Офісом Президента України та Міністерством молоді та спорту України у рамках проєкту «Зміцнення спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати» організовує одноденні регіональні обговорення за круглим столом щодо заходів зміцнення довіри між урядом і громадянським суспільством. Мета круглих столів – презентувати та започаткувати публічний діалог щодо рекомендацій стандартів якості та належного врядування для організацій громадянського суспільства на основі існуючих міжнародних практик.

 

17 вересня запрошуються представники Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей. Місто проведення – Вінниця.

 

Для подання заявки на участь у заході заповніть  анкету –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfueAGzzewK5QFlw8fggq_vCVu9aRsnmwKUQ_fsr-5FjYlJ_A/viewform.

 

Увага! Від однієї організації приймається одна заявка на одну людину. Підтвердження реєстрації учасника та інформація про місце проведення заходу буде надіслано на вказану в анкеті адресу електронної пошти.

 

З організаційних питань ви можете звернутися до пані Анастасії Шовкопляс, асистента проєктів відділу розвитку громадянського суспільства в Україні Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні за телефоном (067) 239-27-94, або e-mail: anastasiia.shovkoplias@osce.org.

Версія для друку