Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У нас робота кипить щоденно, – Віталій Бунечко про Другий форум регіонів України та Білорусі

04 Вересня 2019 • 12:49

Кіл-сть переглядів: 311

Про це голова ОДА Віталій Бунечко сказав сьогодні, 4 вересня, під час засідання робочої групи з підготовки до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь в Києві. Захід відбувся під керівництвом Міністра розвитку громад та територій України Альони Бабак.

 

«У нас робота кипить щоденно. Прошу всіх учасників дотримуватися встановлених термінів. Крім організаційних питань, маємо інші, які потрібно вирішувати. Звертаюся до регіонів, аби також включалися в роботу та підтримали нас. Впевнений, що Другий форум регіонів України та Білорусі пройде на найвищому рівні», – сказав Віталій Бунечко.

 

Директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Віктор Градівський поінформував про напрацювання щодо проведення заходу, які є на даний час, та про питання, які ще потребують доопрацювання.

 

Нагадаємо, що міждержавна подія за участі двох президентів відбудеться 3-4 жовтня у Житомирі та Бердичеві, де проведуть основні заходи в рамках форуму.

 

Згідно попереднього плану форуму проведуть ярмарки, екофест, виставки великогабаритної техніки, концерт Дружби, спільні засідання тощо. Головний захід – пленарне засідання за участі президентів двох країн, яке пройде в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Також планується показ фільму-презентації про регіони України.

 

Наступне робоче засідання за участі Міністра розвитку громад та територій планується 19 вересня.

 

Участь у засіданні робочої групи з підготовки до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь також взяв заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

 

 

 

Версія для друку