Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

УВАГА! З 9 до 12 травня на Житомирщині діятимуть додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

09 Травня 2020 • 09:05

Кіл-сть переглядів: 320

На період травневих свят з 13:00 9 травня до 06.00 12 травня в Житомирській області введено додаткові обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.
.
Зокрема введено обмеження щодо пересування та перебування у громадських місцях у період вихідних і святкових днів.
.
Крім того, буде посилено контроль поліцейськими та нацгвардійцями за дотриманням громадянами карантинних обмежень. 
.

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко також наголошує на необхідності дотримання карантинних заходів під час відзначення травневих свят:

“Ці дні пам’яті з нагоди відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які припадають на час карантину, ми повинні пройти так само відповідально, як і до цього. Свідоме дотримання всіх карантинних норм на травневих вихідних дасть змогу поступово відновлювати звичайний ритм життя. Пригадаймо Героїв вдома!” — звертається до жителів області Віталій Бунечко.

.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02 квітня 2020 р. № 255 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211” з 6 квітня діють посилені карантинні заходи, зокрема щодо:  
.
! переліку осіб, які потребують самоізоляції – окрім осіб, які мали контакт з хворим на COVID-19, та у яких є підозра на інфікування або які хворіють на COVID-19, на самоізоляції мають перебувати особи, які досягли 60-річного віку;
.

! переміщення групами не більше двох осіб;

 

! заборони відвідувати парки, сквери, зони відпочинку; 

 

! перебування в громадських місцях у респіраторах чи захисних масках тощо.

 

.
Кожен може долучитися до Всеукраїнської акції «Подякуй ветерану на відстані»ініційовану Укрпоштою у партнерстві з Міністерством ветеранів України та Міжнародним благодійним фондом «Let’s help» та привітати ветеранів, не виходячи з дому.
.
.

#ЗалишайсяВдома

#Пам’ятаємо

#НіколиЗнову

Версія для друку