Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В ОДА презентували туристичний логотип Житомирщини

23 Січня 2020 • 11:27

Кіл-сть переглядів: 368

Сьогодні, 23 січня, в облдержадміністрації провели офіційну презентацію туристичного логотипу Житомирщини. Цей логотип обрали з-поміж 23 варіантів, котрі подавали на конкурс ще у 2018 році.

 

Логотип має вигляд щасливого, усміхненого обличчя, яке складається з латинських літер ZT. Саме такими літерами позначається доменна зона Житомирщини у мережі інтернет. Колір логотипу може змінюватись в залежності від поставлених задач. Логотип планується широко використовувати у сувенірній та рекламній продукції.

 

Голова ОДА Віталій Бунечко взяв участь у презентації та відзначив:

 

«Кожна область повинна мати свій впізнаваний туристичний логотип. Важливо, що люди відгукнулися, подали свої ідеї на конкурс і реалізували цей проєкт».

 

За словами директору Житомирського обласний туристично-інформаційного центру Василя Кравчук, у вересні 2018 року був оголошений конкурс на створення туристичного логотипу Житомирщини. Технічними вимогами до логотипу були такі: простота виконання та його відтворення, унікальність, прив’язка до Житомирщини, логотип має бути переданий у використання на безкоштовних засадах у форматах PNG та EPS.

 

За інформацією ТІЦ, загалом на конкурс надійшло 23 роботи, проте деякі з них не відповідали технічним вимогам. Переможцями стали столичні дизайнери, фінальний логотип був переданий до ТІЦу у форматах PNG та EPS. У травні 2019 року логотип був вперше застосований та презентований на першій всеукраїнській туристичній виставці ZT-EXPO.

 

   

Версія для друку