Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Велике будівництво» на Житомирщині. ПЕРЕЛІК об’єктів

12 Березня 2020 • 17:15

Кіл-сть переглядів: 485

У рамках національної програми «Велике будівництво», яку ініціював Президент України, в області відремонтують/реконструюють/збудують ряд соціально важливих об’єктів.

 

Під час огляду ремонту та реконструкції ділянок доріг М-21 та М-06 сьогодні, 12 березня, голова ОДА Віталій Бунечко повідомив журналістам:

 

«На Житомирщині до всеукраїнської програми «Велике будівництво» увійшли 11 шкіл, 7 дитячих садочків, 7 приймальних відділень лікарень, 9 стадіонів, 24 амбулаторії та 196,3 км доріг. До цього переліку входять і нові проєкти, і перехідні, які потрібно завершити».

 

Добудова 11 існуючих шкіл буде здійснена у Андрушівському, Бердичівському, Коростенському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Романівському, Хорошівському та Черняхівському районах.

 

Новий та добудова існуючих дитячих садочів – у Андрушівському, Житомирському, Малинському, Олевському, Хорошівському районах та у Житомирі.

 

Для занять спортом дітей та молоді на території області буде 9 стадіонів (3 нових проєкти та 6 – добудова) у Житомирі, Радомишлі, Чуднові, Овруцькому, Олевському та Пулинському районах.

 

7 нових приймальних відділень побудують у Бердичівській міській лікарні, Новоград-Волинському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні, Коростенській центральній міській лікарні, Житомирській центральній районній лікарні, лікарні №1 м. Житомира, Овруцькій міській лікарні, Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна.

 

Також заплановане на Житомирщині будівництво 24 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини до кінця цього року.

 

У рамках цієї програми здійснять в регіоні ремонт 196,3 км доріг, з яких 145,7 км – дороги місцевого значення та 50,6 км – дороги державного значення.

 

Нагадаємо, що Віталій Бунечко разом із журналістами сьогодні проінспектували «Велике будівництво» на Житомирщині.

 

Версія для друку