Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко відвідав Малинський та Радомишльський райони

23 Жовтня 2019 • 15:30

Кіл-сть переглядів: 475

Голова ОДА Віталій Бунечко відвідав Малинський та Радомишльський райони, де розглянув можливості для створення індустріального парку та перевірив, як ведуться роботи на спорткомплексі «Динамо».

 

У Малині голова ОДА зустрівся з міським головою Олексієм Шостаком та керівником підприємства «Сварцевицька цегла» Олегом Нечитайлом. Під час зустрічі говорили про майбутню співпрацю та залучення інвестицій на Житомирщину.

 

«Малин має всі можливості для створення сучасного індустріального парку. Найближчим часом Агенція регіонального розвитку Житомирської області з підприємцем підпише Меморандум про співпрацю, що включає в себе відновлення цегельного заводу. Маю надію, що це дозволить повернути інвестиційну привабливість регіону», – наголошує Віталій Бунечко.

 

У Радомишлі голова ОДА оглянув спортивний комплекс «Динамо», який реконструюється за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з Радомишльською ОТГ.

 

Наразі у спорткомплексі завершили монтаж глядацьких балконів, тривають роботи з укладання підлоги, далі здійснюватиметься облицювання стін м’яким матеріалом. Раніше спорткомплекс утеплили, яскраво оздобили фасад, проклали всі інженерні мережі.

 

Віталій Бунечко наголошує, що залишаються питання щодо термінів виконання ремонтних та будівельних робіт на спортивному комплексі, адже реконструкція мала бути завершена ще наприкінці 2018 року.

 

  

Версія для друку