Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко зустрівся із Оксаною Білозір, яка презентувала міжнародну програму «Оздоровлення економіки України»

30 Вересня 2019 • 12:47

Кіл-сть переглядів: 781

Голова ОДА Віталій Бунечко зустрівся із народною артисткою України, офіційним послом бренду в Україні Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України» Оксаною Білозір.

 

Зустріч проходила сьогодні, 30 вересня.

 

 

«Це гарний проєкт – нові відкриті можливості. Завдяки таким програмам економіка об’єднаних територіальних громад та Житомирщини вцілому має додаткову змогу для розвитку», – сказав Віталій Бунечко.

 

За результатами зустрічі вирішили обговорити із представниками бізнесу області та керівниками ОТГ можливості грантових проєктів, в яких можуть взяти участь.

 

Основний результат, на який очікують, – розвиток підприємництва в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення.

 

Довідково. СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ – це потужне міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

 

Версія для друку