Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Найбільші технологічні події Східної Європи — Lviv IT Arena. Керівництво ОВА долучилося до конференції

27 Вересня 2024 • 16:01

Кіл-сть переглядів: 102

Після завершення десятого Форуму електронного врядування “Forum 451Е: Decade of Innovation” у Львові, 27 вересня, розпочалася одна з найбільших технологічних подій Східної Європи — Lviv IT Arena. Це конференція, присвячена сучасним досягненням в IT-галузі та програмному забезпеченню, яка об’єднує найкращі українські IT-компанії та їхні розробки.

 

Від Житомирської обласної військової адміністрації до конференції долучилися заступник начальника ОВА з питань цифрового розвитку, трансформацій і цифровізації Костянтин Лопушанський та керівник апарату ОВА Олег Шарварко.

 

Завдяки співпраці організаторів форуму з Львівським IT Кластером, учасники “Forum 451Е” отримали можливість безкоштовно відвідати експозицію українських розробників програмного забезпечення. Це дозволило не лише ознайомитися з новітніми технологіями, а й налагодити корисні контакти з представниками ІТ-сфери для подальшого розвитку електронного врядування у своїх громадах.

 

Окрім огляду експозиції, учасники Форуму отримали шанс обговорити можливості партнерства з українськими компаніями для впровадження інноваційних рішень у систему електронного врядування. Ця співпраця сприятиме вдосконаленню національних сервісів та розвитку цифрових ініціатив на місцевому рівні.

 

Другий день форуму став не лише платформою для обміну досвідом, але й важливим кроком до поглиблення співпраці між органами місцевого самоврядування та ІТ-бізнесом. Обговорення перспектив розвитку електронних послуг тривали в рамках конференції, яка залучила найкращих фахівців з України та світу.

Версія для друку