Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

2 родини з Житомирщини отримали пільговий молодіжний кредит. ФОТО

27 Листопада 2019 • 13:23

Кіл-сть переглядів: 624

Документи на пільгове молодіжне кредитування за рахунок обласного бюджету отримали дві родини з Житомирщини. Ці сім’ї  тепер зможуть придбати в обласному центрі квартири завдяки кредиту відповідно до обласної комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2018-2022 роки».

 

Вручила документи на пільгове кредитування молодим родинам заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

 

«Дуже важливо, що молоді сім’ї мають таку можливість для купівлі свого житла. Сьогодні дві родини з маленькими дітьми стали на крок ближче до своєї мрії», – сказала Наталія Остапченко.

 

Ці родини отримали пільговий довготерміновий кредит згідно черги (рейтингу кандидатів) в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

 

Вікторія Котенко разом із чоловіком та дворічною донькою стануть власниками нової однокімнатної квартири в новобудові у Житомирі. Сім’я перебувала на квартирному обліку у міськвиконкомі з 1993 року як переселенець з смт Лугини у зв’язку з радіоактивним забрудненням цього населеного пункту внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

 

«Ми дуже щасливі, що будемо мати власну квартиру. Багато років стояли в черзі і нарешті наші очікування реалізувалися», – зазначає Вікторія Котенко.

 

Молода родина Інни Копишинської разом із двома доньками стануть власниками двокімнатної квартири в новобудові обласного центру. Сім’я отримала  довготерміновий кредит згідно черги в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.  

 

 

Версія для друку