Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Два прапори – одна перемога»: КРЦ розпочинає шторм у соцмережах до Дня кримськотатарського прапору

21 Червня 2022 • 15:02

Кіл-сть переглядів: 821

З початком окупації Кримського півострова Росією у 2014 році, саме кримські татари зазнали страшних репресій через свою проукраїнську позицію. Затримання, арешти, допити, вбивства – це все випало на долю корінного народу. У таких умовах кримськотатарський прапор став символом боротьби за Крим не тільки для самих кримських татар, а й для України в цілому. Це символ незламності і боротьби корінного народу за свою свободу і права.

 

Наразі, у такий складний час для всієї України, в умовах російсько-української війни, важливо продовжувати боротьбу разом. Український та кримськотатарський народи мають не лише спільні кольори на своїх стягах, але й мають одну мету – вільна, цілісна та незалежна Україна.

 

Кримськотатарський Ресурсний Центр запрошує всіх охочих долучатися до шторму «Два прапори – одна перемога», аби показати нашому ворогу та всьому світу, що незважаючи ні на що, ми продовжуємо свою боротьбу разом.

 

Для того, щоб долучитися до шторму «Два прапори – одна перемога», перейдіть за посиланням на наші сторінки КРЦ у соцмережах:

 

Facebook: https://www.facebook.com/CTRC2015 https://www.facebook.com/liberatecrimea

Twitter: https://twitter.com/ctrcenter

Instagram: https://www.instagram.com/ctrc_center/

Telegram: https://t.me/LIBERATECRIMEA

 

Оберіть плакат https://cutt.ly/EKkSHHi

 

Скопіюйте типовий текст та поширте його власним дописом у себе на сторінці або поділіться своїми думками та переживаннями.

 

Затегайте друзів.

 

Особистим повідомленням з цією інструкцією попросіть друзів долучитися до шторму.

 

Типовий текст:

«Я приєднуюся до Facebook – шторму Кримськотатарського Ресурсного Центру, аби показати всьому світу, що українці та кримські татари продовжують боротьбу за відновлення територіальної цілісності України разом! Два прапори – одна перемога!»

Довідково. Плакати були розроблені активістами міжнародного руху за деокупацію Криму і солідарність з кримськотатарським народом #LIBERATECRIMEA та набули свого професійного вигляду завдяки українському художнику Андрію Єрмоленко.

 

Версія для друку