Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ВР України Дмитро Разумков перебуває на Житомирщині із робочою поїздкою. ФОТО

09 Грудня 2019 • 10:07

Кіл-сть переглядів: 326

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сьогодні, 9 грудня, перебуває із робочою поїздкою у Житомирі та планує відвідати Бердичів. Участь у заходах також беруть голова ОДА Віталій Бунечко та голова обласної ради Володимир Ширма.

 

Дмитро Разумков вже поспілкувався із учнями Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей та ознайомився із роботою закладу.

 

Відповідаючи на запитання про роботу Парламенту України, Дмитро Разумков також поінформував присутніх про підсумки перших 100 днів роботи Верховної Ради ІХ скликання. «За сто днів ми прийняли сто законів, навіть більше», – сказав він, зауваживши, що 82 відсотки у цьому скликанні Верховної Ради України – це люди, які не мали досвіду роботи у якості народних депутатів України раніше. «Добре це чи погано – мабуть, не мені про це треба говорити – треба дивитися на результати роботи. Однак, це скликання Верховної Ради показує досить високу ефективність і в якості, і в кількості законопроектів, які опрацьовуються та приймаються», – наголосив Голова Верховної Ради.

 

Далі програмою візиту передбачено відвідати КУ «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації», 95-у окрему десантно-штурмову бригаду Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, ознайомитись із роботою ПрАТ «Бердичівська фабрика одягу».

 

Голова Парламенту також планує поспілкуватись з педагогічним колективом та учнями Центру позашкільної освіти ім. Олександра Разумкова управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради Житомирської області, відвідати Бердичівський музично-драматичний театр на Європейській міського Палацу культури ім. О.А. Шабельника – ознайомитись з умовами роботи закладу після проведених ремонтно-реставраційних робіт.

 

Довідково: Ліцей заснований у травні 1991 року як Житомирський обласний педагогічний ліцей. Ліцей-інтернат здійснює загальноосвітню підготовку старшокласників за філологічним, суспільно-гуманітарним, природничо-математичним та спортивним напрямами. Кількість класів – 17. Кількість учнів – 466. Навчально-виховний процес забезпечують 78 висококваліфікованих педагогічних працівників.

 

За 25 років існування ліцею інтернату з його стін випущений 3461 учень; 432 випускника нагороджені золотою або срібною медаллю; 449 – похвальною грамотою за особливі досягнення у навчанні. З 1995 року 677 ліцеїстів стали переможцями III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, з них 72 – були учасниками IV (Всеукраїнського) етапу, а 32 – стали його призерами. Зокрема, у 2017-2018 навчальному році 32 ліцеїсти вибороли 33 дипломи І-ІІІ ступенів на цих інтелектуальних змаганнях.

 

Версія для друку