Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олександр Федько долучився до відкриття ІХ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Крок до Олімпу»

14 Січня 2022 • 18:12

Кіл-сть переглядів: 165

Сьогодні, 14 січня, у Малині стартував ІХ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Крок до Олімпу» на призи срібного призера ХХХ Олімпійських ігор Валерія Андрійцева серед юнаків та дівчат 2010-2011 рр.н.

 

У відкритті турніру взяли участь заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, представників Малинської міської ради, Асоціації спортивної боротьби Житомирської області та Житомирського обласного відділення  Національного олімпійського комітету, громадськості та ЗМІ.

 

В рамках відкриття турніру Олександр Федько нагородив кращих спортсменів Житомирщини відомчими відзнаками.

«Дякую нашому олімпійському чемпіону Валерію Андрійцеву за те, що його ініціатива зробила Малин всеукраїнським центром вільної боротьби, який вже виховав 17 майстрів спорту. Такі турніри на Житомирщині з кожним роком стають для юних спортсменів важливою сходинкою до наступних великих перемог. Бажаю учасникам волі до перемоги, невтомної праці і нехай улюблений спорт приносить бажаний результат», — сказав Олександр Федько.

Цьогоріч в турнірі бере участь 258 учасників зі всієї України, зокрема й з Донбасу та Криму.

 

Змагання триватимуть впродовж 14 та15 січня, а переможці та призери будуть нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками.

 

Довідково. Вперше турнір «Крок до Олімпу» у місті Малин був проведений у грудні 2012 року, як відкрита першість Малинської дитячо-юнацької спортивної школи серед юнаків та дівчат з вільної боротьби. З 2016 року змагання вийшли на Всеукраїнський рівень.

 

Версія для друку