Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олександр Корнієнко: Наше спільне завдання — подбати про безпеку студентів під час навчання

23 Червня 2022 • 16:47

Кіл-сть переглядів: 249

На цьому наголосив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко у Державному університеті «Житомирська політехніка», який він відвідав у рамках робочої поїздки до Житомирської області

 

Зокрема він ознайомився з науково-педагогічною діяльністю навчального закладу та освітнім процесом у виші в умовах воєнного стану.

«Аби відновлювати та піднімати економіку, країні потрібні кваліфіковані спеціалісти. Їх треба готувати вже зараз», — підкреслив Олександр Корнієнко.

Також він наголосив на важливості забезпечення безпеки студентів під час навчання та розповів про умови призову до війська студентів і викладачів.

 

Як повідомлялося раніше, за ініціативи Житомирської обласної військової адміністрації започатковано низку зустрічей майбутніх абітурієнтів із закладами вищої освіти Житомирщини. Так, 16 червня в онлайн-режимі відбулася перша зустріч Державного університету «Житомирська політехніка» із цьогорічними випускниками. 

 

Нагадаємо, що Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко взяв участь у відкритті у Березівській територіальній громаді притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Версія для друку