Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Під час тривалого відключення електроенергії чи тепла завітай до Пункту Незламності, – Житомирська ОВА

20 Лютого 2023 • 16:17

Кіл-сть переглядів: 599

російський агресор продовжує здійснювати масовані ракетні атаки на об’єкти критичної інфраструктури України. Через пошкодження магістральних мереж можливі аварійні відключення електроенергії. Для надання допомоги населенню у разі критичних проблем з енергетикою та опаленням по всій країні розгорнуто Пункти Незламності.

 

На території Житомирської області діє вже понад 300 Пунктів Незламності, які відкриті цілодобово. Тут можна зігрітися, зарядити телефон та зв’язатися зі своїми близькими.

 

Заздалегідь запишіть найближчі до вас адреси на випадок, якщо будуть перебої зі зв’язком.

 

Адреси Пунктів Незламності можна знайти за ПОСИЛАННЯМ.

 

На онлайн-мапі відображатимуться три основні категорії:

 

«Пункти Незламності» – це місця організовані обласною владою та ДСНС, які мають генератор (підзарядка гаджетів), тепло, інтернет, чай/каву, аптечку;

 

«Пункти Незламності» відповідального бізнесу – тут є можливість безкоштовно підзарядити гаджети;

 

Магазини, аптеки, АЗК та відділення банків, які будуть працювати у разі відключення електроенергії. Однак ці установи не надають послуг із підзарядки ґаджетів.

 

Крім того, можна скористатися спеціальним чат-ботом (https://t.me/nezlamnistbot) у Telegram. Для цього відкрийте його та введіть свою адресу. Сервіс відразу покаже найближчі Пункти Незламності. З його допомогою ви дізнаєтеся графіки їх роботи та про послуги, які там доступні.

 

В області працює «гаряча лінія», за номером якої можна негайно повідомляти Житомирську обласну військову адміністрацію про можливі проблеми у роботі кожного з пунктів: 067-499-29-16.

 

Нагадаємо, що на Житомирщині працюють вже чотири Пункти Незламності у приміщеннях залізничних вокзалів. 

 

Версія для друку