Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Представники влади з Донеччини відвідали у Житомирі установи, які задіяні до реєстрації та прийому ВПО

16 Серпня 2022 • 17:00

Кіл-сть переглядів: 220

В Україні триває обов’язкова евакуація жителів неокупованих районів Донеччини до західних і центральних областей, серед яких і Житомирщина.

 

Так, до Житомирської області з робочою поїздкою завітали представники Покровської громади Донецької області – заступник мера Покровська Олег Фролов та начальник відділу з питань розвитку приєднаних територій Олена Носач.

 

Учасники поїздки відвідали у Житомирі ряд установ, які задіяні до реєстрації, обліку та адаптації внутрішньо переміщених осіб, зокрема “Прозорий офіс” та Житомирський обласний центр зайнятості. Також ознайомилися з умовами перебування на Житомирщині ВПО, які раніше тимчасово переселилися до області, та оглянули будівлі, в яких можна буде розмістити переселенців із Донеччини.

 

Як зазначалося раніше, у прифронтових містечках і селах Донецької області вже кілька місяців немає нормальної подачі газу, води та електроенергії, тому напередодні нового опалювального сезону житлове питання потребує вирішення у найкоротші терміни.

 

Нагадаємо, що заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський провів 15 серпня робочу нараду з представниками Покровської територіальної громади Донецької області.

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку