Про безпечність харчових продуктів говорили у Держпродспоживслужбі Житомирської області

05 Серпня 2022 • 16:59
Кіл-сть переглядів: 152
Низку питань виробничого характеру у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини обговорили під час наради у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області, яка проходила у режимі zoom-конференції.
До участі у нараді долучились керівники районних управлінь та начальники відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.
У ході онлайн-наради обговорили особливості здійснення заходів державного контролю в умовах запровадженого військового стану та застосування нових уніфікованих форм актів, які складаються за результатами проведених заходів державного контролю.
Також учасниками наради було розглянуто питання забезпечення виконання Плану моніторингу харчових продуктів (в т.ч. рослинного походження, рибних продуктів, кормів, залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах та необроблених харчових продуктах тваринного походження) упродовж 2022 року по Житомирській області. Не оминули увагою певні аспекти відбору зразків та доставки їх до уповноважених лабораторій.
Про профілактику гострих кишкових інфекцій дізнавайтеся ТУТ.