Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Привітання з ювілеєм коледжу, відкриття меморіального знаку, музейної експозиції та лабораторії – Юрій Денисовець на Малинщині

04 Жовтня 2022 • 16:53

Кіл-сть переглядів: 448

Сьогодні, 04 жовтня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець привітав колектив Малинського фахового коледжу з нагоди 95-річчя від дня створення. Також участь у заході взяли т.в.о. голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, Народні депутати України, керівництво Коростенського району та Малинської  громади.

 

У рамках відзначення ювілею навчального закладу відбулося відкриття меморіального знаку «Борцям за волю України» на території коледжу.

 

Під час робочої поїздки на Малинщину Юрій Денисовець також долучився до відкриття музейної експозиції «Нескорена Українська нація» (російсько-українська війна — 2022).

 

Заступник начальника ОВА взяв участь й у відкритті та презентації лабораторії лісозаготівельних та садово-паркових технологій, створеної за сприяння компанії «Хускварна».

«Щиро вітаю колектив Малинського фахового коледжу з нагоди 95-річчя від дня створення. Ви маєте славну історію та навчально-педагогічну практику. Бажаю вам подальших успіхів у вашій надважливій справі», — сказав Юрій Денисовець.

Також Юрій Денисовець вручив працівникам освіти та лісової галузі Коростенського району подяки, грамоти та відомчі нагороди.

 

Нагадаємо, що заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець взяв участь у заходах до Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

 

Довідково. За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, Малинський фаховий коледж є закладом фахової передвищої освіти, який здійснює підготовку на рівнях вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти за денною та заочною формами здобуття освіти за спеціальностями: «Лісове господарство», «Агроінженерія», «Облік та оподаткування», «Геодезія та землеустрій», «Садово-паркове господарство», «Деревообробні та меблеві технології».

 

 У коледжі навчається 1215 осіб, із них: студентів денної форми – 600 осіб, студенів заочної форми – 615 осіб. Кадровий склад коледжу налічує 75 педагогічних працівників.

 

Коледж неодноразово був відзначений на Міжнародних і Всеукраїнських виставках досягнень освіти, зокрема дипломами і почесними званнями «Лідер вищої освіти», «Лідер професійно-технічної освіти», відзначений золотими та срібними медалями.

 

Трудовий колектив закладу нагороджений Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом».

 

 

Версія для друку