Розпочато реєстрацію на курс щодо практичних аспектів виконання закладами освіти вимог харчового законодавства

01 Грудня 2023 • 16:07
Кіл-сть переглядів: 365
Щоб випускати безпечні харчові продукти, операторам ринку необхідно мати базові знання з харчового законодавства. Персонал, який обробляє, готує та подає страви в харчоблоках закладів освіти, також повинен мати достатній рівень знань.
Вимоги до безпечності та якості харчових продуктів – складова частина започаткованої реформи шкільного харчування.
Цей курс охоплює основи харчового законодавства та специфіку його виконання в закладах освіти, гігієнічні вимоги та процедури, засновані на принципах НАССР у харчоблоках, розташованих у закладах освіти.
Під час навчання на курсі ви отримаєте відповіді на такі запитання:
- які вимоги харчового законодавства до організації харчування в закладах освіти?
- з якими нормативними актами в сфері безпеки харчових продуктів треба ознайомитися?
- як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями?
- як уникнути непотрібних затрат коштів та часу?
- як правильно організувати та вести документування?
Реєстрація на проходження курсу за ПОСИЛАННЯМ.