Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочато реєстрацію на курс щодо практичних аспектів виконання закладами освіти вимог харчового законодавства

01 Грудня 2023 • 16:07

Кіл-сть переглядів: 365

Щоб випускати безпечні харчові продукти, операторам ринку необхідно мати базові знання з харчового законодавства. Персонал, який обробляє, готує та подає страви в харчоблоках закладів освіти, також повинен мати достатній рівень знань.

 

Вимоги до безпечності та якості харчових продуктів – складова частина започаткованої реформи шкільного харчування.

 

Цей курс охоплює основи харчового законодавства та специфіку його виконання в закладах освіти, гігієнічні вимоги та процедури, засновані на принципах НАССР у харчоблоках, розташованих у закладах освіти.

 

Під час навчання на курсі ви отримаєте відповіді на такі запитання:

 

  • які вимоги харчового законодавства до організації харчування в закладах освіти?
  • з якими нормативними актами в сфері безпеки харчових продуктів треба ознайомитися?
  • як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями?
  • як уникнути непотрібних затрат коштів та часу?
  • як правильно організувати та вести документування?

 

Реєстрація на проходження курсу за ПОСИЛАННЯМ.

Версія для друку