Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Триває прийом робіт для участі у конкурсі аматорського відео «Мій Крим»

11 Липня 2022 • 12:26

Кіл-сть переглядів: 228

Про це повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ).

 

Для участі у конкурсі потрібно зняти відео на тему: «Мій Крим», в якому через призму власних переживань автора, образів, емоцій передано атмосферу, дух, традиції, культуру, особливості Криму та його значення для українського суспільства та автора особисто.

 

У конкурсі можуть брати участь усі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занятості.

 

Кожен учасник завантажує на Google-диск або файлообмінник свій відеоролик, заповнює анкету-заявку у Google-формі на участь у конкурсі, в якій вказує посилання на завантажений Відеоролик та надсилає її.

 

Відео, які надсилаються на конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

 

  • файл у форматі MP4 з розширенням не менше 1280*720 (720р);
  • тривалість ролика: 1-3 хвилини;
  • назва відеоролика (імена файлів) повинна містити прізвище автора латинськими літерами.

 

Прийом відеоробіт триватиме до 01 серпня 2022 рокуА 02 серпня усі роботи будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA.

 

Із 02 серпня до 16 серпня триватиме відкрите голосування на сторінці #LIBERATECRIMEA у Фейсбук. Закликайте ваших друзів та знайомих голосувати саме за ваше відео. Перемогу отримають ті учасники, які наберуть найбільше лайків під своїм відео.

 

Усього за умовами конкурсу буде 10 призових місць. Переможці отримають гарантовані призи: мобільний телефон, блютуз-навушники, трипод для селфі UFT з LED-кільцем, а також футболки із візуальною продукцією КРЦ.

 

Результати відеоконкурсу будуть оголошенні 17 серпня на сторінці КРЦ у Фейсбук, а нагородження призерів відбудеться 29 серпня на пресконференції Кримськотатарського Ресурсного Центру у Києві.

 

Не залишайся осторонь. Прояви свою креативність. Долучайся до конкурсу!

 

Ми – єдині! Крим – це Україна!

 

Нагадаємо, що Кримськотатарський Ресурсний Центр запрошує долучатися до шторму у соцмережах «Два прапори – одна перемога».

 

Довідково. Метою конкурсу є сприяння підтримки морального духу, стійкості та єдності українського суспільства у боротьбі за відновлення територіальної цілісності України, виявлення солідарності з кримськотатарським народом, підтримка актуальності питання деокупації Криму в інформаційному просторі України.

 

Версія для друку