Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі фахівці ДСНС проводять пізнавальні заходи для учнів у «Класах безпеки»

30 Січня 2023 • 17:10

Кіл-сть переглядів: 295

«Класи безпеки» – це спільний всеукраїнський проєкт ДСНС і МОН України, що втілюється у життя за сприяння місцевих громад та підтримки  благодійників. Це простір, де діти навчаються правилам безпеки життєдіяльності у побуті, на вулиці та довкіллі, крім цього малеча має можливість ознайомитися із професією рятувальника.

 

Сьогодні, 30 січня, у Житомирі в одному з таких класів фахівці ДСНС провели пізнавальний захід для другокласників. Рятувальники перевірили елементарні знання малечею правил безпеки, відповідали на питання стосовно повсякденної поведінки вдома та на вулиці, нагородили найактивніших та найдопитливіших учнів сувенірною видавничо-друкарською продукцією.

 

Загалом до роботи у класах безпеки (з можливістю дистанційного доступу до занять)  залучаються педагогічні працівники, фахівці ДСНС, Нацполіції, медики, учасники бойових дій, фахівці з мінної безпеки тощо.

 

Нагадуємо, що 15 грудня новий клас безпеки було урочисто відкрито в Новороманівському ліцеї Брониківської громади на Звягельщині за участі рятувальників, освітян, представниці Товариства Червоного Хреста України та голови сільради.

 

Версія для друку