Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

УМДС у Житомирській області проводять інформаційно-роз’яснювальні роботи з питань паспортизації у закладах освіти Житомирщини

30 Січня 2023 • 15:50

Кіл-сть переглядів: 263

Управління Державної міграційної служби у Житомирській області нагадує про своєчасність оформлення та належний стан документів та з цією метою систематично практикує зустрічі із дирекцією та учнями загальноосвітніх навчальних закладів Житомирщини.

 

Так, начальником Овруцького відділу Сергієм Кабаченком проведено зустріч із директором Овруцького професійного ліцею Миколою Степанчуком, на якій обговорено напрями роботи Державної міграційної служби України та представлено загальний перелік адміністративних послуг та описано особливості їх надання. За результатами бесіди керівники окреслили перспективу подальшої співпраці.

 

Також начальник Бердичівського відділу Наталія Паламарчук спілкувалася із керівником Управління освіти і науки Бердичівської міської ради Валентиною Адаменко з питань надання адміністративних послуг міграційною службою.

 

Окрім того, Наталія Паламарчук провела зустріч з учнями Бердичівської гімназії № 8, на якій було роз’яснено порядок оформлення ID, повідомлено про комплексну послугу — одночасне оформлення першого паспорта та реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб платників податків та можливість одночасного оформлення ID та закордонного паспорта. Учні ознайомилися із можливістю використання електронних сервісів та застосування цифрового паспорту за допомогою мобільного додатку «Дія».

 

УДМС у Житомирській області акцентує увагу на значенні головного документа громадянина України та наголошує на своєчасному його оформленні.

 

 

Версія для друку