Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав вихованців центру “Сонячний дім” з Днем захисту дітей

01 Червня 2023 • 17:35

Кіл-сть переглядів: 260

Щорічно, 01 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Маленькі українці вже другий рік поспіль змушені зустрічати це свято під звуки сирен, у страху від обстрілів. Діти — майбутнє нашої країни і вони неабияк потребують підтримки.

 

Сьогодні Служба у справах дітей Житомирської обласної військової адміністрації на території ботанічного саду влаштували справжнє свято для вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Сонячний дім”.

 

На заході було декілька локацій, на яких діти мали можливість приміряти захисне спорядження правоохоронців, посидіти всередині службових автомобілів та поспостерігати за чотирилапими захисниками. Також дітей пригощали смаколиками.

 

Зокрема Віталій Бунечко вручив дітям подарунки  та передав «Янголів-охоронців», які напередодні розмальовували військовослужбовці разом з студентами Житомирського державного університету ім. І. Франка.

 

Окрім цього начальник Житомирської ОВА відзначив Подяками працівників соціальних служб та колектив центру «Сонячний дім».

 

Версія для друку