Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Якісна сучасна освіта – основа формування національної безпеки, — Юрій Денисовець

09 Червня 2023 • 12:06

Кіл-сть переглядів: 357

На базі Малинського фахового коледжу відбулося засідання круглого столу, участь у якому взяв заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, а також до обговорення долучився голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак, начальник управління ДСЯО у Житомирській області Олексій Редько, ректор Поліського національного університету Олег Скидан, перший віце-президент Лісівничої академії наук України Петро Лакида та директори закладів фахової передвищої освіти Житомирщини.

 

Під час засідання було обговорено забезпечення якості освіти, створення належних та безпечних умов для навчання студентів на території Житомирщини.

 

Юрій Денисовець зазначив, що у всіх коледжах області облаштовано укриття, що дозволяє здійснювати навчання в очному та змішаному форматах.

 

Також учасники круглого столу визначили цілі та окреслили перспективи розвитку закладів фахової передвищої освіти у таких непростих умовах.

 

Довідково. У Житомирські області функціонує 20 закладів фахової передвищої освіти, у яких навчаються близько 13 тисяч студентів, у тому числі, понад 5 тисяч отримують освіту за кошти обласного бюджету. Майбутнім абітурієнтам пропонується майже 130 освітніх програм для здобуття майбутньої професії.

 

Версія для друку