Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець:  Освічена молодь — це наша гордість та наше майбутнє

17 Червня 2022 • 14:31

Кіл-сть переглядів: 416

За ініціативи Житомирської обласної військової адміністрації започатковано низку зустрічей майбутніх абітурієнтів із закладами вищої освіти Житомирщини.

 

Так, 16 червня в онлайн-режимі відбулася перша зустріч Державного університету «Житомирська політехніка» із цьогорічними випускниками закладів загальної середньої освіти області, до якої долучилися близько 600 осіб.

 

Участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець.

 

«Радий вітати усіх присутніх. Житомирська політехніка є сучасним закладом вищої освіти, який впродовж останніх років демонструє позитивну динаміку розвитку. Університет активно розбудовується, має потужний викладацький склад та спеціальності, які відповідають вимогам часу. Тож бажаю майбутнім вступникам визначитися з вибором професії та навчатися саме на Житомирщині», — сказав Юрій Денисовець.

 

Він також зазначив, що нинішній рік видався особливо складним для випускників шкіл: порушені плани, тривога, невизначеність із майбутнім, необхідність для декого виїхати за кордон. Саме тому необхідно підтримувати нашу молодь, заохочувати її залишатися у Житомирській області.

 

Зокрема учасники заходу обговорили особливості цьогорічної вступної кампанії, зокрема складання національного мультипредметного тесту та написання мотиваційного листа. Також було презентовано спеціальності, за якими здійснюється навчання в університеті.

 

Від представників студентського самоврядування абітурієнти дізналися про особливості студентського життя та здійснили віртуальну екскурсію закладом.

 

Відбудуємо Житомирщину разом!

 

 

Версія для друку