Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Конкурси, гранти, форуми та ярмарки для ІГС Житомирщини

04 Жовтня 2018 • 12:00

Кіл-сть переглядів: 199

Активних, креативних та ініціативних представників ІГС області запрошуємо до огляду актуальних можливостей: конкурси, гранти, ярмарки та форуми. 

 

Поспішайте скористатися шансом реалізувати свої ідеї!

 

Перший міжнародний ярмарок грантів для бізнесу

6 листопада буде проходити Перший міжнародний ярмарок грантів для бізнесу. Це перший в Україні захід, на якому зберуться представники найвідоміших фондів, що розкажуть про діючі грантові програми, доступні для українського бізнесу.

 

Метою заходу є ознайомлення підприємців із фондами та їх програмами, що діють в Україні та умовами залучення через них коштів.

 

Реєстрація – https://bizforum.org.ua/.

 

Всеукраїнський фотоконкурс «Листівка з села 2018»

Громадська організація «Екодія» оголошує всеукраїнський конкурс «Листівка з села 2018»!

 

Мета конкурсу – привернути увагу до різностороннього життя у сільській місцевості з його перевагами та екологічними проблемами.

 

Як взяти участь у конкурсі?

 

• Зроби фото, яке яскраво показує життя у селі та вплив людини на нього.
• Додай опис до фото, який розповість історію вашої світлини.
• Опублікуй фото у своєму Instagram або Facebook, використовуючи хештеги #справжнєсело та #листівказсела під публікацією, або надсилай на пошту photo@ecoaction.org.ua

Увага! Триватиме конкурс з 21 вересня по 5 листопада.

Детальніше про конкурс – http://ecoaction.org.ua/lystivka-z-sela-2018.html.

 

Open call: Школа культурних менеджерів

Якщо ви відчуваєте жагу до створення мистецьких проектів та завжди мріяли долучитись до культурних ініціатив, то саме для вас ЄрміловЦентр відкриває open call. До 15 жовтня будуть прийматися ваші заявки для участі в «Practicum»: Школа культурних менеджерів».

 

Для кого наша Школа? Для бажаючих здобути безліч практичних знань та навичок у сфері менеджменту сучасного мистецтва та культури. Якщо Ви мріяли отримати досвід роботи у Центрі сучасного мистецтва, познайомитись зі спеціалістами та зануритись в арт-середовище та створення проекту від ідеї до реалізації — «Practicum» безперечно для вас.
Зареєструватися – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2urdRMlgZySqjaurc2MYmPDoEs7AbTXjuC-vOuqNk6616xQ/viewform?usp=send_form.

 

Результати відбору будуть повідомленні 17 жовтня.

 

Тривалість Школи – з 19 жовтня до 30 листопада.

 

ОТГ запрошують до участі в проекті «Громада для людини»

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує об’єднані територіальні громади (ОТГ) до участі у проекті «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг».

 

Ця ініціатива U-LEAD реалізується спільно з Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині».

 

Мета проекту – покращити благополуччя вразливих категорій населення шляхом розвитку потенціалу керівників та спеціалістів соціальної сфери об’єднаних територіальних громад у запровадженні моделі інтегрованих соціальних послуг.

 

Подати заявку на участь можна до 20 жовтня 2018 року через заповнення он-лайн заявки. Результати відбору будуть повідомлені громадам до 30 жовтня 2018 року.

 

Деталі – http://www.p4ec.org.ua/ua/news_article/1297.

 

Конкурс плакатів на Бієнале Довіри

9-21 жовтня у Львові відбудеться Бієнале довіри. Вже зараз триває конкурс плакатів на тему довіри у рамках Бієнале.
Бієнале довіри – це суспільних рух, який об’єднує підприємців, науковців та митців, аби разом поміркувати про засади і принципи побудови довіри у суспільстві. Ми хочемо переосмислити український досвід у світовому контексті, і подумати, якими способами можна відновити соціальну звичку довіряти.

Міжнародний конкурс плакату як одна з частин Бієнале покликаний зібрати найцікавіші візуалізації ідеї довіри, і поширити їх Україною та світом. Плакат – одна з найбільш масових форм мистецтва, яка зараз переживає свій ренесанс. І оскільки відбудова довіри значною мірою також передбачає освітню роботу зі спільнотою, мова плакату буде доречною і влучною.

 

Деталі – https://biggggidea.com/project/konkurs-plakativ-na-bienale-doviri/.

 

Освітня програма «Жіноче лідерство в технологічних компаніях»

Все більше жінок працюють в STEM-компаніях, проте на рівні керівництва жінки ще й досі недопредставлені. Саме для підтримки жінок і була створена освітня програма «Жіноче лідерство в технологічних компаніях», яку ініціювала Громадська спілка «СТЕМ-КОАЛІЦІЯ» в рамках проекту «Технологічний Пакт» за фінансової підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні.
Хто може подаватись: жінки 25-40 років, які працюють у технологічних компаніях і обіймають посаду менеджерів середньої ланки, та мають у підпорядкуванні 3 та більше людей, планують розвиватися далі або започаткувати власну справу.

 

Модулі Програми: програма складатиметься з 9-ти модулів тривалістю по 3 години (майстер-класи від відомих жінок в STEM і сесії з обміну досвідом).

 

Для участі у Програмі потрібно:

• Заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/ieaJOWqGYUbkAVh23.
• Пройти співбесіду з Радою Програми.
• З кожною учасницею буде підписано Меморандум про обов’язкове відвідування всіх модулів Програми і захист дипломної роботи.

 

Увага! Участь безкоштовна, за умови виконання всіх умов.

 

Реєстрація відкрита до 15 жовтня.

 

Питання можна надсилати на e-mail: oc@stem-coalition.org.ua

 

Версія для друку