Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наступного тижня до Житомирщини надійде нова партія «Пакунків малюка»

05 Жовтня 2018 • 13:35

Кіл-сть переглядів: 174

Житомирська область наступного тижня отримує ще 462 пакунки малюка. Ці речі для новонароджених будуть передані тим, хто ще їх не отримав та видаватимуться при виписці з пологових для тих, хто народжуватиме нових жителів Житомирщини.

 

Станом на 5 жовтня 2018 року наша область отримала вже 638 комплектів для новонароджених діток. Проте наразі існує потреба у ще понад 300 пакунках малюків. Про це повідомляє департамент праці, соціальної та сімейної політики ОДА.

 

Нова партія у кількості 462 пакунків малюка, що надійде вже наступного тижня, повністю забезпечить потреби області на сьогодні. Комплекти з одягом та речами для новонароджених зможуть видати, тим хто вже народив, і залишаться ще для тих, хто народжуватиме в найближчі дні.

 

Пакунок малюка – це безповоротна адресна соціальна допомога, яка видається по одному на кожну дитину, а отримати його можуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини. У наборі 25 необхідних речей для новонароджених.

 

Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

 

Нагадаємо, що пакунки малюка видають батькам при виписці у пологовому будинку. Якщо їх немає, то необхідно написати заяву (в пологовому відділенні на орган соціального захисту за місцем проживання) і найближчим часом комплект доставлять додому.

 

Версія для друку