Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ЖитомирщинаДопомагає: Підтримуємо наших захисників, які щодня героїчно наближають перемогу, – Віталій Бунечко

25 Листопада 2022 • 14:23

Кіл-сть переглядів: 167

Сьогодні, 25 листопада, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним передали черговий автомобіль нашому 43-у окремому батальйону, який вже пів року героїчно воює під Бахмутом.

 

За інформацією Генерального Штабу Збройних Сил України, станом на сьогодні противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій саме на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Обстрілам із танків та різнокаліберної артилерії піддано райони населених пунктів Андріївка, Верхньокам’янське, Бахмут, Бахмутське, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Невельське та Первомайське Донецької області.

 

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

«Наші воїни мужньо протистоять російським окупантам, відбиваючі постійні атаки ворога у найгарячіших точках на фронті. Житомирщина підтримує наших захисників, які щодня героїчно наближають перемогу. Дякую всім благодійникам і волонтерам за небайдужість та надану допомогу.  Разом переможемо!», – наголосив Віталій Бунечко.

Зокрема керівництво області та міста висловило подяку Дмитру Копилову за постійну підтримку ЗСУ автомобілями.

 

Нагадаємо, що 14 жовтня волонтери Гуманітарного Хабу «Житомир» разом із Житомирською обласною військовою адміністрацією та Житомирською міською радою передали чергову партію допомоги 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді. 

 

 

Версія для друку