Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщину з робочою поїздкою відвідав голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький. ВІДЕО

24 Березня 2023 • 12:51

Кіл-сть переглядів: 659

23 березня голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький в межах робочої поїздки відвідав КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради. Також участь у заході взяла перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації.

 

Так, Михайло Радуцький ознайомився з роботою відділення кардіохірургії та трансплантації органів і тканин лікарні, а також поспілкувався з колективом відділення, зокрема з медичними працівниками, які брали участь у нещодавній операції з трансплантації від посмертного донора серця, печінки та нирок. Також учасники заходу обговорили низку питань та перспективи розвитку медичного закладу, зокрема даного відділення.

 

Наприкінці робочої поїздки Михайло Радуцький зустрівся із начальником Житомирської ОВА Віталієм Бунечком та передав гуманітарну допомогу медичним закладам Житомирщини у вигляді дезінфікуючих засобів.

 

Нагадаємо, що в ніч з 19 на 20 березня у Житомирській обласній лікарні імені О.Ф. Гербачевського вперше зробили трансплантацію серця, печінки та нирок від посмертного донора.

Версія для друку