Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

12 лютого відбудеться конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту культури, молоді та спорту ОДА

10 Лютого 2020 • 13:48

Кіл-сть переглядів: 429

7 лютого завершено прийом заяв від кандидатів для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

 

За повідомленням служби управління персоналом апарату ОДА, заяви подали 10 кандидатів: Олена Атаманова, Олег Єлісєєв, Сергій Малиновський, Максим Обшта, Вероніка Барчук, Неоніла Кучеренко, Дмитро Багацький, Наталія Журбей, Інна Нестерчук, Альона Сердечна.

 

Згідно з умовами проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б” – директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, затверджених розпорядженням голови ОДА від 08.01.2020 № 3-к, 12 лютого кандидати проходитимуть тестування, за результатами якого буде визначено претендентів для розв’язання ситуаційних завдань та проходження співбесіди із конкурсною комісією.

 

Після проведення співбесід конкурсною комісією буде складено загальний рейтинг кандидатів.

 

Нагадаємо, що інформація про переможця конкурсу буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС та на сайті ОДА.

 

Довідково. Посадовий оклад директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації становить 10990,00 грн.

 

Положення про департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації затверджено розпорядженням голови ОДА від 26.09.2019 № 337 (у редакції розпорядження голови ОДА від 25.10.2019 № 377).

Версія для друку