Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Брифінг Віталія Бунечка щодо захворюваності на коронавірус у Житомирській області. ВІДЕО

12 Травня 2020 • 12:25

Кіл-сть переглядів: 222

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 525 осібз яких 2 – за минулу добу серед жителів м.Житомира та м.Радомишля

 

Про це йшлося сьогодні, 12 травня, на брифінгу голови ОДА Віталія Бунечка за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

 

“Завдяки дотриманню карантинних норм на сьогодні маємо стабільну ситуацію та можемо йти на послаблення карантину. На жаль, вимушені констатувати ще один летальний випадок – вчора померла 81-річна жителька Ружинського району”, — зазначив Віталій Бунечко.

 

Голова ОДА також привітав із професійним святом медичних сестер Житомирщини:

“У Всесвітній день медичних сестер хочу привітати всіх працівників цієї галузі зі святом. Вони зараз фактично на передовій у боротьбі з коронавірусом. Завдячуючи медичним працівникам, ми зараз маємо гарну статистику.  Щиро дякуємо за їхню роботу і робитимемо все для покращення матеріального стану цих “борців”.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що всього на стаціонарі 74 пацієнти, з яких 6 пацієнтів із діагнозом COVID-19 перебувають у відділеннях інтенсивної терапії. Серед медичних працівників захворіло 133 особи. Стан всіх задовільний, важких випадків немає. Також він додав, що захворівших на коронавірус дітей всього 32. Стан всіх задовільний.

 

Нагадуємо, що керівництво Житомирської ОДА щодня у форматі онлайн-брифінгу повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

 

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.

 

Версія для друку