Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

День міста Житомира, фестиваль дерунів та спортивні івенти. Анонс вихідних

13 Вересня 2019 • 09:01

Кіл-сть переглядів: 515

День міста Житомира

Цього року Житомир святкує своє 1135 річчя!

 

Стартувало відзначення 12 вересня з відкриття ярмарку. Проте більшість заходів  традиційно пройдуть у вихідні – 14-15 вересня.

 

Це, насамперед, Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!», що вже 5-й рік поспіль проходитиме у Житомирі. 14 вересня о 16.00 на майдані Соборному 16 найкращих оркестрів з усієї України вітатимуть Житомир з Днем народження.

 

Після тріумфального виступу оркестрів українські гурти «КАZКА» та «Цвіт кульбаби» подарують житомирянам справжнє свято українського етно-фолк-року. Тож 14 вересня о 20.00 на майдані Соборному разом із гуртами «КАZКА» та «Цвіт кульбаби» драйвово святкуємо День міста!

 

Детальна програма святкування дня міста ТУТ.

                   Фестиваль дерунів

14 вересня 2019 року в місті Коростені відбудеться ХІ Міжнародний Фестиваль дерунів!

 

На гостей очікує традиційний майстер-клас від міського голови, автентичні виступи учасників Фестивалю «Грай, гармонь!», смачні та яскраві виставки-продажі, ярмарка майстрів, неймовірна кількість оригінальних страв, розваг, конкурсів, змагань та незабутні сюрпризи від організаторів.

 

Найсмачніше свято цієї осені – Дерун Fest-2019 запрошує поринути в атмосферу смаку, веселощів, драйву та неймовірних вражень.

 

Програма святаhttp://korosten-rada.gov.ua/news/ogoloshennya/v-misti-korosteni-vidbudetsya-hi-mizhnarodniy-festival-deruniv.html?fbclid=IwAR3nb5GHHLWM6YszCxezVpC6U9X8T_iER9MQhI7dwEwFMlay3dWh29L1vnY

Матч з футзалу

Новий сезон Favbet Екстра ліги стартує в Житомирі вже в суботу, 14 вересня: ФК ІнБев прийматиме одного з найтитулованіших команд України – львівську «Енергію».

 

Запрошуємо всіх підтримати нашу команду! 

 

Матч відбудеться у приміщені ФОКу (м. Житомир, вул. Кібальчича, 9)

 

Початок матчу о 12.00 год.

 

Вхід за квитками.

Ігротека від бібліотеки

 14 вересня о 13.00 год. «ЛІТтера – бібліотеки міста Житомира» чекають усіх житомирян на «ІГРОТЕЦІ». У програмі безліч настільних ігор, вуличний гольф та виставка книг.

 

Локація: Замкова гора.

 

Завітайте! Буде не тільки цікаво, але й корисно.

 

Версія для друку