Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дотримання прав людей з інвалідністю серед пріоритетів нашої роботи – Віталій Бунечко на зустрічі з Нелею Ковалюк

14 Квітня 2020 • 18:30

Кіл-сть переглядів: 572

Питання соціального захисту, безперешкодного доступу людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, а також реалізації обласних цільових програм щодо надання фінансової підтримки об’єднань осіб з інвалідністю голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив зі своїм новопризначеним радником з питань дотримання прав людей з інвалідністю Нелею Ковалюк.

 

Розпорядження про призначення радника голова Житомирської ОДА підписав 06 квітня 2020 року.

«Призначити Ковалюк Нелю Дмитрівну радником голови обласної державної адміністрації з питань дотримання прав людей з інвалідністю на громадських засадах на строк повноважень голови обласної державної адміністрації», – йдеться у розпорядженні.

Під час зустрічі сьогодні, 14 квітня, були окреслені пріоритетні напрями співпраці та проблемні питання людей з інвалідністю, для ефективного вирішення яких необхідна конструктивна взаємодія облдержадміністрації та громадськості.

 

На початку зустрічі голова ОДА вручив Нелі Ковалюк посвідчення радника та побажав успіхів у надважливому питанні – забезпеченні дотримання прав людей з інвалідністю.

 

Довідково. Ковалюк Неля Дмитрівна – голова Житомирської громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я», представниця громадської спілки «ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» у Житомирській області, заслужений працівник соціальної сфери України, членкиня виконавчого комітету VII скликання Житомирської міської ради.

 

Версія для друку