Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Кандидати на посаду начальника управління інформдіяльності ОДА пройдуть співбесіди із конкурсною комісією, а згодом – з Віталієм Бунечком

05 Листопада 2019 • 18:00

Кіл-сть переглядів: 393

Сьогодні, 5 листопада, у Житомирській ОДА відбулися чергові етапи конкурсу на вакантну посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

9 із 11 кандидатів, які подали документи, проходили етапи конкурсу на зайняття вакантної посади керівника цього структурного підрозділу ОДА.

 

Про це повідомили у службі управління персоналом апарату Житомирської ОДА.

 

Четверо претендентів після тестування та розв’язання ситуаційних завдань вже завтра, 6 листопада, пройдуть співбесіди із конкурсною комісією.

 

До наступного етапу конкурсу проходить 4 особи: Ірина Дембіцька, Вікторія Мельниченко, Галина Перникоза, Вероніка Трифонова.

 

Після проведення співбесід конкурсною комісією буде складено загальний рейтинг кандидатів.

 

Із претендентами, які наберуть найбільшу кількість балів, особисто поспілкується голова облдержадміністрації Віталій Бунечко. За результатами співбесід і буде визначено переможця конкурсу на зайняття посади начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

Інформація про переможця конкурсу буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС та на офіційному сайті Житомирської ОДА.

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу» призначення нового начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбудеться не пізніше 5 календарних днів з дня надходження результатів спеціальної перевірки у випадку та порядку, передбачених законодавством у сфері запобігання корупції.

 

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко визначив переможцем конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку Інну Хоменко, яка успішно пройшла всі етапи конкурсу.

 

До 13 листопада триває прийом документів на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА.

Версія для друку