Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині третій летальний випадок від COVID-19

09 Квітня 2020 • 11:02

Кіл-сть переглядів: 1 669

У Житомирській області зафіксований вже третій летальний випадок від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Сьогодні, 9 квітня, померла жителька Бердичівського району.

 

Про це повідомила заступниця голови ОДА Наталія Остапченко під час онлайн брифінгу щодо ситуації з коронавірусом на території області.

 

«На жаль, маємо ще один летальний випадок на Житомирщині. Померла 81-річна жінка з Бердичівського району», – зазначила Наталія Остапченко.

 

За словами начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика, 81-річна жінка захворіла ще 28 березня, проте до медиків звернулася 6 квітня, експрес-тест був від’ємним. Діагноз COVID-19 підтвердився лабораторним ПЛР-дослідженням вже 8 квітня. Вночі 9 квітня жителька Бердичева померла.

 

Керівництво області висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

 

Закликаємо жителів області дотримуватися методів профілактики зараження коронавірусною інфекцією: часто та ретельно мийте руки, не відвідуйте місця масового скупчення людей, при перших проявах недуги – негайно звертайтеся телефоном до лікарів.

 

Нагадаємо, що станом на 9 квітня 2020 року в Житомирській області зареєстровано 31 лабораторно підтверджений  випадок COVID-19, серед яких 3 – летальні (1 – у Радомишльському районі та 2 – у Бердичівському районі).

 

Версія для друку