Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Станом на 18 березня в області немає нових випадків COVID-19

18 Березня 2020 • 10:21

Кіл-сть переглядів: 819

Про це повідомляє Житомирський обласний лабораторний центр. Так, станом на 9.00 18 березня на Житомирщині не виявили нових випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію.

 

Єдиний лабораторно підтверджений факт COVID-19 був зафіксований у 71-річної жінки з Радомишльського району, яка померла від цієї недуги 13 березня. Там продовжують вживати протиепідемічні заходи.

 

За минулу добу до вірусологічної лабораторії Центру надійшов матеріал від 1 хворого з Новограда-Волинського. Триває з’ясування всіх обставин з цього випадку.

 

Також обласний лабораторний центр інформує, що а результатами вірусологічних досліджень, що проведені 17 березня, збудника COVID-19 у 2-х хворих з м. Житомир не виявили.

 

Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» працює в умовах підвищеної готовності: створені мобільні групи, відбувається чергування фахівців в позаробочий час та у вихідні дні.

 

Також на базі центру дія «гаряча лінія» для жителів області, подзвонивши за номером телефону  (068) 982 47 81 – ви можете отримати відповіді на свої запитання про коронавірус.

 

Версія для друку