Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі Міністр Оксана Коляда вшанувала пам’ять загиблих учасників АТО

20 Січня 2020 • 13:40

Кіл-сть переглядів: 519

Сьогодні, 20 січня, в Житомирській області з робочим візитом Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда.

 

Урядовець вшанувала пам’ять загиблих учасників АТО/ООС на Смолянському військовому кладовищі у Житомирі. Там знаходиться 39 могил померлих внаслідок поранень Героїв Житомирської області. Серед них тут поховані п’ять «кіборгів» – захисників Донецького аеропорту.

 

“Сьогодні на Житомирщині з робочою поїздкою. І почали з правильних речей – вшанування пам’яті воїнів. Адже Житомирська область надала найбільшу кількість демобілізованих. Поспілкувалися із родинами загиблих, саме так розумієш всеь спектр проблем, який трубує людей”, – зазначила Оксана Коляда.

 

Квіти до могил загиблих військових також покладали перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко, а також польська делегація з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцькі.

 

Міністр поспілкувалася із матерями та родичами загиблих військових області.

 

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський вшанував пам’ять загиблих «кіборгів» – захисників Донецького аеропорту.

 

Версія для друку