Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відзначаймо онлайн Міжнародний день польоту людини у космос. ПРОГРАМА

11 Квітня 2020 • 12:34

Кіл-сть переглядів: 444

До Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародного дня польоту людини у космос, Музей космонавтики ім. С.П. Корольова спільно з Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації підготував наступну програму публікацій, які 12 квітня розміщуватимуться на офіційному сайті музею та у соціальних мережах «Фейсбук» та «Інстаграм»: 

.

10.00 – привітання з Днем працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародним днем польоту людини у космос

.

10.30 – підведення підсумків конкурсу «Мій космос»

.

11.00 – вікторина для знавців та любителів космосу (підведення підсумків та оголошення переможців відбудуться 14 квітня)

.

12.00 – знайомство з космічними експозиціями України. Музей провів велику роботу та підготував збірку про космічні експозиції, які на даний час діють в Україні. На даний момент це перша частина, яка містить інформацію про 25 експозицій з космонавтики, розташованих в музеях Дніпра, Єнакієво, Житомира, Києва, Краматорська, Кременчука, Переяслава, Полтави, Почаєва, Харкова, Ялти

.

13.00 – мікрофільм про фестиваль «Мрії про космос»

.

13.30 – знайомство з Арсенієм Касянчуком – другом музею, учасником музейних конкурсів. Добірка його астрофотографій вражає, що робить зі свого фотоапарату за допомогою телескопу

.

14.30 – до дня першого запуску космічного шатлу «Колумбія» (12.04.1981 р.) перегляд «Тріумф і трагедія «Колумбія»

.

15.00 – слайд-шоу «Космічна мандрівка» для наймолодших.

.

Залишаймося на зв’язку та святкуймо онлайн разом! 

.

Також нагадуємо, що у неділю, 12 квітня, християни західного обряду відзначатимуть Воскресіння Христове, а православні та греко-католики — Вербну Неділю. Житомирські обласні телеканали UA: ЖИТОМИР та СОЮЗ-TV транслюватимуть наживо святкові богослужіння. 

Версія для друку