Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко підписав розпорядження про призначення на посаду Максима Обшти

13 Березня 2020 • 17:43

Кіл-сть переглядів: 395

Після завершення спецперевірки та отримання погодження від Міністерства культури, молоді та спорту України на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації призначено переможця конкурсу, який було проведено 13 лютого.

 

Розпорядження про призначення на посаду підписав 12 березня голова ОДА Віталій Бунечко.

 

«Призначити ОБШТУ Максима Ігоровича на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 13 березня 2020 року», – йдеться у розпорядженні голови ОДА.

 

Нагадаємо, що кандидат на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Максим Обшта 14 лютого успішно пройшов співбесіду з головою ОДА.

 

Довідково. Обшта Максим Ігорович народився 25 липня 1985 року у с.Рея Бердичівського району. У 2007 році закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Облік і аудит». З  жовтня 2016 до березня 2020 року працював на посаді начальника відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Управління Північного офісу в Житомирській області.

 

 

Версія для друку