Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Виставка великогабаритної техніки під час Другого форуму регіонів. ФОТО

03 Жовтня 2019 • 15:21

Кіл-сть переглядів: 348

Паралельно з ярмарком продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва у рамках Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь 3 жовтня відбулося урочисте відкриття виставки гігантської техніки із кращими зразками білоруських та українських великогабаритних машин.

 

Участь у відкритті виставки великогабаритної техніки взяли голова Білоруської торгово-промислової палати України Володимир Улахович та віце-президент Торгово-промислової палати України Валерій Король.

 

У самому центрі міста Житомира, на майдані Соборному, кожний бажаючий може оглянути більше 70 зразків української, білоруської та українсько-білоруської техніки – БелАЗи, трактори, екскаватори, автобуси, тролейбуси, комбайни тощо.

 

Чому вам варто відвідати виставку 3-4 жовтня? – Білоруський автомобільний завод є одним з найбільших у світі з виробництва кар’єрної техніки. Техніка БелАЗ використовується навіть в Північній та Південній Америці, Азії та Європі. Головні переваги цих машин у вантажопідйомність, місткість та унікальна прохідність. Кар’єрний самоскид БелАЗ-75710 занесений до Книги рекордів Гіннеса і названий найпотужнішою у світі вантажівкою. Його довжина 20 м, ширина – близько 10 м, висота – 8 м, вантажопідйомність 450 тонн.

 

Білорусія виготовляє не лише велику вагову техніку, але й трактори та іншу малогабаритну техніку для особистих господарств. Мінітрактори необхідні для роботи на невеликих фермах, в особистих підсобних господарствах, на комунальних підприємствах.

 

Наразі в Україні діє дев’ять спільних складальних підприємств. Це трактори, зернозбиральні комбайни, ліфтове обладнання, тролейбуси, воротні системи, лічильники електроенергії.

 

Не пропустіть унікальної нагоди на власні очі побачити багатотонні машини, колеса яких вищі зазріст людини.

 

 

Версія для друку