Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо 9 жовтня жителів Житомирщини на обговорення процесу мирного врегулювання на Донбасі. АНОНС

08 Жовтня 2019 • 12:15

Кіл-сть переглядів: 645

У Житомирі завтра, 9 жовтня, у рамках програми «Діалоги про Україну» відбудеться зустріч жителів області із представниками Уряду, які нададуть детальні роз’яснення процесу мирного врегулювання на Донбасі.

 

Зустріч, яка пройде у приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С.Ріхтера, анонсував голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. Початок о 10.00 год.

 

Захід пройде у Житомирі в рамках програми «Діалоги про Україну», яку ініціював Президент Володимир Зеленський. Вона передбачає публічні обговорення та роз’яснення важливих для України тем, насамперед про імплементацію «формули Штайнмайєра».

 

Під час зустрічі представники Уряду детально пояснять, які кроки для припинення війни будуть здійснені найближчим часом, за які «червоні лінії» влада не заступатиме та навіщо Україна погодилася на «формулу Штайнмаєра».

 

Учасники зустрічі матимуть змогу висловити свої думки та пропозиції щодо врегулювання конфлікту на Донеччині та Луганщині й поставити запитання. Мета таких зустрічей – безпосередній діалог влади та суспільства, у результаті якого має бути напрацьована спільна позиція та спільні рішення з чутливих і важливих питань.

 

Адже, як і обіцяв Володимир Зеленський під час виборчої кампанії, потрібно спиратися на думку українців. «Ніхто не має і не матиме в Україні монополії на правду. Влада прагне до врахування всього розмаїття думок із ключових питань розвитку країни», – наголосили в команді Глави держави.

 

Запрошуємо 9 жовтня о 10.00 год. представників місцевого самоврядування та небайдужу громадськість на зустріч за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська 26.

 

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко провів брифінг для журналістів, під час якого роз’яснив основні умови імплементації «формули Штайнмайєра».

Версія для друку