Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина активно готується до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь

22 Серпня 2019 • 15:06

Кіл-сть переглядів: 249

Як Житомирська область готується до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у місті Житомирі – обговорили сьогодні, 22 серпня, під час засідання обласного організаційного комітету.

 

Засідання розпочав голова ОДА Віталій Бунечко, який закликав всіх активізуватися та у найкоротший термін провести необхідну роботу з підготовки форуму.

 

«Всі знають, на якому рівні був проведений попередній форум регіонів України та Білорусі. Впевнений, що ми проведемо форум ще на вищому рівні. Тому потрібно активізувати нашу роботу. Нещодавно відбулася загальнодержавна нарада з підготовки до Другого форуму регіонів, наступна запланована на початок вересня. До цього часу маємо надати конкретні пропозиції щодо організації заходів форуму», – наголосив Віталій Бунечко.

 

Директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Віктор Градівський деталізував напрацьований план заходів у рамках Другого форуму регіонів.

 

За його словами, Житомир вже у жовтні відвідають президенти двох країн, іноземні гості. У рамках форуму регіонів України та Республіки Білорусь проведуть ярмарок продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва, виставку великогабаритної техніки та промислової продукції, пленарне засідання, засідання українсько-білоруських робочих груп, еко-форум, концерт Дружби.

 

До організації та проведення форуму долучаються різні профільні міністерства, зокрема Міністерство аграрної політики та продовольства України. ОДА разом з іншими співорганізаторами форуму продовжують активну роботу для якісного проведення всіх заходів в рамках міждержавної події.

 

Слідкуйте за подробицями про організацію Другого форум регіонів України та Республіки Білорусь на сайті облдержадміністрації.

 

 

Версія для друку