Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирська ОДА висловлює щирі співчуття родинам загиблих у ДТП у Новоград-Волинському районі

23 Вересня 2019 • 10:27

Кіл-сть переглядів: 932

Житомирська облдержадміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих працівників Житомирського Трамвайно-тролейбусного управління у дорожньо-транспортній пригоді.

 

За інформацією Головного управління Нацполіції у Житомирській області, вчора ввечері сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса, у результаті якої 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. Поліція вже розпочала розслідування обставин пригоди.

 

«Цієї ночі страшна автокатастрофа забрала життя 9 житомирян. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким працівників Житомирського ТТУ, які загинули у Новоград-Волинському районі. За моїм дорученням усі родини загиблих отримають матеріальну допомогу від ОДА. А потерпілі отримують усю необхідну медичну допомогу у лікарнях області», – написав голова ОДА Віталій Бунечко.

 

10 потерпілих наразі перебувають у Новоград-Волинській районній лікарні, 3 з яких знаходяться у реанімаційному відділенні, стан стабільний. Ще 7 осіб отримали травми середньої тяжкості. Житомиряни отримують усю необхідну медичну допомогу.

 

У Житомирській об’єднаній територіальній громаді оголошено 3-денну жалобу за загиблими в автокатастрофі, у місті приспустять державні прапори.

Версія для друку