Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав працівників екстреної медичної служби з професійним святом

27 Травня 2024 • 16:18

Кіл-сть переглядів: 372

Сьогодні, 27 травня, своє професійне свято відзначають працівники екстреної медичної служби.

 

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко привітав медичних працівників з їхнім важливим днем.

 

Працівники екстреної медичної служби цілодобово готові надати не лише медичну, але й психологічну допомогу. У моменти, коли здоров’я наших близьких під загрозою, важко зберігати спокій та думати раціонально. Саме тоді на допомогу приходять медики, які є справжньою опорою у складних ситуаціях.

 

Віталій Бунечко висловив щиру подяку медикам за їхню героїчну працю, самовідданість, безсонні ночі та напружені дні.

«Щиро дякую нашим медикам за ті моменти, коли вони стають опорою і надією для тих, хто цього потребує. З початку повномасштабного вторгнення робота наших медиків стала ще важчою та небезпечнішою. Вони першими виїжджають на місця прильотів, аби врятувати життя людей. Під обстрілами вивозять поранених з лінії фронту. Така відданість своїй справі, професіоналізм та мужність викликають величезну повагу та вдячність», – зазначив начальник ОВА у своїй промові.

Житомирська військова адміністрація не стоїть осторонь та завжди готова допомогти. З 2022 року спільними зусиллями з благодійними фондами та Міністерством здоров’я екстреній допомозі було передано 48 швидких, з яких 7 передали на потреби Збройних сил України.

 

Цей день є нагодою для висловлення щирої вдячності медичним працівникам за їхню невтомну працю, мужність і відданість. Їхній професіоналізм та самовідданість заслуговують на найбільшу повагу.

Зі святом, дорогі наші медики!

 

Версія для друку