Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Амбасадорки проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» підтримали змагання «Крилата шиповка» у Бердичеві

28 Травня 2024 • 11:09

Кіл-сть переглядів: 38

Амбасадорки проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Олішевська та Юлія Єлістратова долучилися до змагань «Крилата шиповка», які відбулися у місті Бердичеві. До участі у відкритих змаганнях зі спринтерського бігу зареєструвалися понад сотню учасників віком до 17 років. «Крилата шиповка» зібрала легкоатлетів зі спортивних шкіл Житомира, Коростеня, Козятина, Ружина, Бердичева та громад району.

 

Юнаки та дівчата брали участь у двох забігах на 100 та 200 метрів у своїх вікових групах.

 

Надихнувшись IV етапом змагань Всеукраїнських шкільних ліг, наші легкоатлетки продовжують підтримувати юних спортсменів Житомирщини у їхніх спортивних починаннях. Завдяки підтримці та зусиллям амбасадорок, діти отримують заряд мотивації займатися спортом та ставати сильнішими.

«Я рада, що легкоатлетична «Крилата шиповка» повернулася до Бердичева. Ці неймовірні спортивні змагання надають можливість нашим юним спортсменам розвиватися, змагатися та досягати нових висот. Вони не тільки демонструють свої спортивні здібності, але й отримують неоціненний досвід, який допоможе їм у майбутніх досягненнях. Я щиро вдячна організаторам та всім, хто підтримує цей захід, за можливість для дітей відчути справжній дух змагань і спортивного братерства», – зазначила Юлія Олішевська.

Учасники змагань отримали не лише численні подарунки від спонсорів заходу, але й неоціненний досвід. Вони мали чудову можливість побачити свої переваги та недоліки.

 

Нагород та відзнак було багато, і вони дісталися всім учасникам спортивного свята. Відзначили не лише юних легкоатлетів, але і їхніх тренерів-наставників, які зробили значний внесок у підготовку спортсменів.

 

 

 

Версія для друку